Book Your Stay

Divi Resort

Divi's Caribbean Beach Resorts

Geniet van de authentieke Caribische gastvrijheid van Divi Resorts, een collectie van 8 resorts verspreid over vijf verschillende Caribische eilanden. Net zoals de eilanden waar ze gelegen zijn,  biedt elk van de betaalbare en familievriendelijke resorts een thuisgevoel en een uitgebreide reeks aan activiteiten, van avontuur tot ontspanning. Of u nu op zoek bent naar de ultieme verwennerij van een all-inclusive verblijf of naar een leuke en avontuurlijke vakantie met uw gezin, bij Divi Resorts bent u aan het juiste adres.
Divi Resorts is DE expert in het Caribisch gebied, in tegenstelling tot andere resorts heeft Divi uitsluitend hotels in de Caribbean.  Het personeel van Divi Resorts stelt alles in het werk om haar gasten een complete caribische ervaring te bieden.  Onze resorts  bieden onze gasten meer services,  zoals gratis Wi-Fi,  om met het thuisfront in contact te blijven. Als u waar voor uw geld en authenticiteit zoekt, zet u Divi dan bovenaan uw lijstje voor uw volgende vakantie in de Caribbean.

Of u nu op zoek bent naar een pittoresk romantisch verblijf of naar een betaalbaar verblijfadres voor u en uw gezin om te ontspannen, Divi biedt stijlvolle resorts met een Caribbean flair, vriendelijke service en uitgebreide faciliteiten en voorzieningen voor haar gasten.

Neem contact op met Divi Resorts voor meer informatie:

Nederland/Verenigd Koninkrijk +31 (0) 20 664 8512 info@caribbeanreflections.nl
Midden- en Noord-Europa +49 (0) 89 51703200 reservations@inter-connect.world
Argentinië, Brazilië, Uruguay, Chili, Peru: Jorge Castillo +54 (0) 114 314 5700 diviconosur@gatinter.com
Colombia, Panama, Ecuador: Mercedes Aguirre - +57 315-364-5082 mercedesa@megaresorts.com
Venezuela: Lucrecia Laborde - 58 (0) 414 287 7604 lucrecial@megaresorts.com 

Explore the
Islands